Ateriapalvelu
Foodservice – asiakaslähtöinen, ruokalistasuunnittelu ja kustannustehokkuus
Anna meidän auttaa ratkaisemaan seuraavat haasteet
Suurkeittiöalalla on jo pidempään vallinnut paheneva pula osaavasta henkilöstöstä, ja alalle hakevien määrä on puolittunut. Feelian ratkaisulla voidaan hyödyntää yhdistelmätyötä, jolloin ammattitaitoisen keittiöhenkilökunnan aikaa vapautuu palvelun laadun parantamiseen. Feelian ruoat on helppo valmistaa ilman erityisosaamista, joten työvoiman saanti helpottuu, koska osaamistaso voi olla alhaisempi.
Yritykset ovat jo pitkään panostaneet kestävään kehitykseen. Asiakkaille tulee nykypäivänä tarjota läpinäkyvyyttä toiminnalle ja tekemiselle sen takana. Meille Feelialla on erittäin tärkeitä vastuullisuustekijät, ja olemme aloittaneet yhteistyön Biocoden kanssa, jotta voimme tutkia tuotteidemme hiilijalanjälkeä ja tuottaa ilmastoviisasta ruokaa. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme sähköistä koulutusohjelmaa, jossa käsitellään mm. omavalvontaan ja jäljitettävyyteen liittyviä asioita sekä allergeenien ja puhtauden hallintaa. Raaka-aineemme ovat 80 %:sesti kotimaisia, käytämme lähituottajia ja tehtaallamme toimii uusi vedenkiertojärjestelmä. Valitessasi meidät voit luottaa saavasi vastuullisen yhteistyökumppanin.
Kuinka saavuttaa hyötyä taloudellisesti ulkoistuksessa? Ulkoistusten taloushyödyt kertyvät monelta suunnalta: hallinnosta, suunnittelusta, johtamisesta, varsinaisesta palvelusta, teknologioista, järjestelmistä. Lisäksi hyötyjä saadaan ruokapalvelussa reseptiikasta, hankintojen volyymeista, tuotannon valmistusmenetelmistä sekä logistiikan tehostuksesta. Palvelumallillamme voidaan saavuttaa monen miljoonan kustannussäästöt, ehkäistään kallista hävikkiä ja pystytään jättämään pois kalliita sisäisiä logistiikkakuluja.
Feelian kokonaisvaltaisella palvelumallilla onnistut
Tutustu palvelumalliin, joka on uusi innovatiivinen tapa tuottaa ateriapalvelut laadukkaasti, vastuullisesti ja joustavasti – ilman suuria investointitarpeita. Kokeile ja anna Feelian vakuuttaa!
Asiakaslähtöisesti kehitetyt tuotteet
Ruokalistasuunnittelu
Säästöt hävikissä, investoinneissa ja henkilöstökuluissa
Feelia Hoiva
Feelia Hoiva tarjoaa kattavan ateriapalvelun ikääntyneiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä vammaisten palveluasumis- ja päiväyksiköihin. Palvelun avulla voidaan alentaa yksikkökustannuksia tinkimättä laadusta.
Vastuullinen ruokatuotanto on Feelia Hoivan ytimessä, painottaen ateriapalveluiden paikallisuutta, ympäristökuormituksen vähentämistä ja myös terveellisyyttä. Hoiva ateriapalvelu sopii niin suurille kuin pienillekin yksiköille. Kotimaisista raaka-aineista valmistetut ateriat ovat maukkaita ja ravintorikkaita, ja vakuumissa kypsennetyt ruoat ovat tasalaatuisia ja taatusti myös turvallisia.
Palvelun tehokkuus on tärkeä osa Feelia Hoivaa. Jokainen yksikkö voi tilata ruokalistasuunnitelman mukaiset ateriat ja ateriapalvelut ”kotiin” tilausjärjestelmästä. Ruoan valmistus vie 64 % vähemmän aikaa kuin perinteinen malli, jolloin voit säästää aikaa laadukkaampaan asiakastyöhön. Neljän viikon ateriapalveluiden ruokalistakierto vähentää ateriapalvelun kallista ja myös ympäristöä kuormittavaa hävikkiä.
Feelia Koulu
Feelia Koulu on ateriapalvelu, joka tarjoaa vaivatonta, helppoa ja nopeaa kouluruokailun ratkaisua kunnille ja kaupungeille, jotka harkitsevat palveluidensa ulkoistamista. Yhdistämällä ateria- ja siivoustyöt palvelukeittiöissä, Feelian tuotteiden avulla voidaan vähentää valmistukseen tarvittavaa työvoimaa jopa 30 %. Ruoat ovat helppoja valmistaa ilman erityisosaamista, jolloin ammattitaitoisen keittiöhenkilökunnan työaikaa vapautuu ja palvelun laatu paranee. Ateriapalvelun ansiosta työvoiman saanti helpottuu, kun osaamistasovaatimukset voivat olla alemmat.
Feelia Koulu -ateriapalvelut tarjoavat useita hyötyjä, kuten kaupunkien ja kuntien sisäisten kuljetusten poistumisen, logistiikkasäästöt, ratkaisun eläköitymisen ja työvoimapulan aiheuttamiin tilanteisiin, tuotteiden säilyvyyden ruokalistakierron yli sekä kalliiden suurtalouskeittiöinvestointien välttämisen. Lisäksi ateriapalvelun suoraan teollisuudelta ostaminen tarjoaa joustavuutta ja taloudellisuutta.
Feelia Tapahtumat
Feelia Tapahtumat -ateriapalvelu tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun ruokailun järjestämiseen ulkoilmatapahtumissa. Feelia Tapahtumarekka tuo mukanaan toimintavalmiin kenttäkeittiön sekä laadukkaat, helppokäyttöiset valmisruoat koko tapahtuman ajaksi. Tämä mahdollistaa vaivattomat ateriat ja kustannustehokkaan ruokailun järjestämisen erilaisissa tapahtumissa, kuten urheilukilpailuissa, festivaaleilla ja muissa suurissa tilaisuuksissa.
Tapahtumakeittiö tulee luoksesi
Ulkoilmatapahtumissa ruokailun järjestäminen voi olla haasteellista, sillä usein tapahtumapaikoilla ei ole valmiita fasiliteetteja ruuanlaittoon. Feelia Tapahtumarekka ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla ateriapalvelut eli täysin valmiin lämmityskeittiön ja ison kylmätilan valmisruokien säilytykseen. Asiakkaan tarvitsee vain huolehtia sähköstä rekkaa varten sekä vesipisteestä tai veden tuomisesta paikan päälle. Muu palvelu on meidän vastuullamme eli me toimitamme ateriat.
Tapahtuman ruoat helposti
Feelia Tapahtumarekka takaa, että tilaamasi valmisateriat toimitetaan suoraan tapahtumaan. Suomessa valmistetut ruoat ovat laadukkaita ja suomalaiseen makuun sopivia, kuin kotiruokaa. Tuotteet on helppo ja nopea valmistaa tarjolle ilman keittiöalan erityisosaamista, joten voit tarjoilla ateriat helposti esimerkiksi urheiluseuran talkoolaisten voimin. Tämä palvelu onkin erittäin suosittu. Hoidetaan yhdessä homma kotiin!
Monipuolinen ruokalista tapahtumiin
Feelian laaja tuotevalikoima mahdollistaa monipuolisen ruokatarjonnan tapahtumissa. Voit tarjota esimerkiksi monipäiväisten urheilukisojen kävijöille eri ruokia joka päivä, kuten maukkaita keittoja, ruokaisia laatikoita ja kiusauksia sekä kasvisruokavaihtoehtoja. Feelia-palvelu voi toimittaa tapahtumaasi myös Perniön Lihan valmistamat herkulliset grillimakkarat. Kädestä syötävien tuotteiden valikoimaa ollaan laajentamassa, joten kannattaa kysyä myynnistä tämänhetkistä tarjontaa.
Ravintoarvot, kansanterveys ja hävikin hallinta ateriapalvelussa – Feelia valmisruokien merkitys
Feelian valmisruokien laaja tuotevalikoima kattaa erilaisia pääruokavaihtoehtoja keitoista kiusauksiin ja kastiketuotteista kasvislisäkkeisiin, tarjoten monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin makumieltymyksiin. Tämä mahdollistaa useamman viikon kiertävän ja ajoittain vaihtuvan ruokalistan kokoamisen, joka tukee kansanterveyttä ja ravitsemuksellista hyvinvointia tarjoamalla monipuolisia, terveellisiä ja myös tasapainoisia aterioita.
Ravintoarvojen kannalta on tärkeää huomioida erilaisten ruokavalioiden tarpeet, ja Feelia-palvelu onkin panostanut laktoosittomien raaka-aineiden valintaan sekä uusien gluteenittomien tuotteiden tuotekehitykseen. Tämä takaa, että erityisruokavalioita noudattavat henkilöt voivat nauttia tasapainoisista ja ravitsemuksellisesti täysipainoisista aterioista ilman huolta allergioista tai ruokavalion rajoituksista. Kokonaisvaltaisessa palvelumallissa erikoisruokavalioita voidaan täydentää välitystuotevalikoiman avulla, ja myös yksilöllisen dieetin toteuttaminen onnistuu säilyttämällä täysi henkilötietosuoja.
Hävikin hallinta on olennainen osa kestävää ruokajärjestelmää ja vastuullista ateriointia. Feelia Tapahtumat -ateriapalvelu tarjoaa hävikkitakuun, joka takaa, ettei ruoka lopu kesken eikä ylijäämää synny turhaan. Tämä tarkoittaa, että jos tapahtuman yleisömäärä jää odotettua pienemmäksi, voit palautta avaamattomat tuotteet. Näin ollen hävikin määrä minimoidaan ja myös resurssit käytetään tehokkaasti.
Feelian valmisruokien laaja valikoima, huomioon otettu erityisruokavaliot sekä hävikin hallinta tekevät siitä erinomaisen valinnan niin yleisötapahtumiin kuin arjen helpottamiseen. Samalla se tukee kansanterveyttä ja ravitsemuksellista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä ja samalla myös maistuvia aterioita, jotka sopivat kaikille.
Palvelut
Take-a-Soup
Kaupoille, kahviloille ja kioskeille sekä pienille ravintoloille räätälöity valmiskeittokonsepti, joka ei vaadi erillisiä investointeja tai henkilöstöresursseja. Lähes 50 erilaista keittovariaatiota ja reseptiä – monipuolinen ja vaihtuva menu asiakkaillesi.
Lounas
Alenna yksikkökustannuksia, älä laatua. Feelian lounasratkaisut sopivat niin suuremmille henkilöstöravintoloille, yksityisille ravintoloille ja kahviloille kuin liikenneasemillekin. Reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata.
Julkishallinto
Erityisvaatimukset huomioivaa ravitsemussuositusten mukaista, vastuullista ja terveellistä ruokaa. Feelian valmiilla Koulu-konseptilla saat säästöjä henkilöstökuluissa vähennät hävikkiä ja vapautat aikaa yhdistelmätyölle.
Hoiva
Suunnittelemme ateriapalvelun yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa ruokalistan sisältöön, jolloin ruoka vastaa makumieltymyksiä. Ruoanlaittoon varattu aika pienenee Feelian ratkaisulla, ja antaa tätä kautta lisäarvoa asiakkaille.
Tapahtumat
Tapahtumakeittiö tulee luoksesi. Feelia Tapahtumarekka ratkaisee koko tapahtuman ruokahuollon kerralla, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Rekassa on täysin valmis lämmityskeittiö sekä iso kylmätila Feelian valmisruokien säilytykseen.
Asiakasreferenssejä
Tuotteemme on kehitetty vastaamaan suurkeittiöasiakkaidemme tarpeita, suomalaiseen makuun ja viralliset ravintosisällöt huomioiden. Asiakkaamme kertovat, miksi he valitsivat meidät.
Ajankohtaista
Elämän eväät, eli 5 tapaa, joilla kouluruokailu vaikuttaa yhteiskuntaan
Voiko kouluruokailulla olla vaikutuksia, jotka ulottuvat lautasen ulkopuolelle? Meillä Feelialla...
Suomi, syömään! – Miten kotimaiset ruokapalvelut tekevät hyvää
Meidän ruokapalvelujen vastuulla ei ole tarjota vain ravitsevaa ja herkullista ruokaa, vaan olla...
Feelia ansaitsi Future Workplaces -sertifikaatin
Feelia on ansainnut Future Workplaces -sertifikaatin. Future Workplaces -sertifioinnin voi...