Blogissa Feelia Foodservicen toimitusjohtaja Jukka Ojala

Kun kesälomakausi starttaa, koulujen ja päiväkotien toiminta hiljenee, tarkoittaa tämä tapahtumaruokailun osalta kiireisempää vaihetta. Kulunut kesä 2024 on ollut Feelialle jälleen onnistunut. Olemme päässeet suomalaisten lautasille erilaisten tapahtumien yhteydessä ympäri Suomea. Feelia-ruokaa tarjottiin mm. Lakia-Jukolan viestissä, Pudasjärvellä Suviseuroilla, Kainuun rastiviikoilla Kajaanissa, ja Joroisten Finntriathlon-kilpailussa. Myös ruokarekkamme on kiertänyt tapahtumasta toiseen, tarjoten ruoanlaitto- ja ruokailumahdollisuuden tapahtumien järjestäjille. Lisäksi saimme toimia sponsoreina useille tapahtumille, joista yksi oli Vuokatin Aateli Race.

Nyt meidän on aika siirtää katseemme syksyyn. Syksyllä olemme mukana monilla eri messuilla ja tarkoituksenamme on lisätä asiakkaidemme tietoisuutta uusien pohjoismaisten ravitsemussuositusten osalta, ja kuinka me voimme olla avuksi näiden tuomisessa lautasille.

Kuljemme kohti loppu vuotta tyytyväisenä tekemiseemme. Liiketoimintamme jatkoi tasaista kehitystä ja tuotteiden kysyntä Foodservice-markkinassa on vahvistunut entisestään. Kysyntään vastattu vahvistamalla myyntitiimiä, kehittämällä tilausjärjestelmää ja varmistamalla tuotannon ja logistiikan kustannustehokas toiminta.

Kirjoittaja on Feelia Foodservicen toimitusjohtaja Jukka Ojala