Vastuullinen ja kustannustehokas valmisruoka

Feelia Koulu & Hoiva

Erityisvaatimukset huomioivaa ravitsemussuositusten mukaista, vastuullista ja terveellistä ruokaa ilman mittavia keittiö- ja henkilökuntainvestointeja.

Feelian F+ -valikoiman tuotteet on suunniteltu erityisesti kouluruokailuun. F+ -tuotteet ovat ravitsemussuositusten mukaisia, vastuullisia sekä terveellisiä.

Uusimmat F+ -tuotteet Feelia Chili con carne sekä Jauhelihalasagne sopivat mainiosti lapsiasiakkaille. Kysy lisää F+ -tuotteistamme palvelevasta myynnistämme tai tutustu tuotteisiin täällä.

Käsityönä laadukkaista raaka-aineista esivalmistettu

Feelia-tuoteperhe pohjaa ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä lainkaan lisäaineita.

Erityisvaatimukset huomioitu

Uskomme, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy vauvasta vaariin terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä. Reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata – tuoteperheemme on mahdollista räätälöidä myös erityisvaatimuksiin sopivaksi, rakennemuunnellusta ruokavaliosta lähtien.

Vapauttaa resursseja opetus- ja hoivatyöhön

Hyödynnämme tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa. Feelia-tuotteet ovatkin valmiita ilman kypsentämistä ja voit hyödyntää myös erä- tai kylmävalmistusta. Kaikki tämä vapauttaa ruoan valmistuksessa vaadittavia investointeja ja resursseja tärkeimpään – laadukkaaseen hoiva- ja opetustyöhön.