Maistuva ja terveellinen esivalmistettu lounas

Feelia Lounas

Liikenneasemille, lounas- ja henkilöstöravintoloille suunniteltua korkealaatuista ja maistuvaa ruokaa, joilla alennat yksikkökustannuksia.

Alenna yksikkökustannuksia, älä laatua

Paikallisuus, ympäristökuormituksen vähentäminen ja terveellisyys ovat vastuullisen ruokatuotannon ytimessä. Kilpailuilla markkinoilla kokonaisvaltainen laatu on keskeisessä asemassa. Feelian lounasratkaisut sopivat niin suuremmille henkilöstöravintoloille, yksityisille ravintoloille ja kahviloille kuin liikenneasemillekin. Kotimaisista raaka-aineista valmistetuissa tuotteissa on maut ja ravintoaineet tallella, ja vakuumissa kypsennetyt ruoat ovat tasalaatuisia ja turvallisia.

Käsityönä laadukkaista raaka-aineista esivalmistettu

Feelia-tuoteperhe pohjaa ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi.  Reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä lainkaan lisäaineita.

Hyvä säilyvyys, ei hävikkiä, pienet työkustannukset

Hyödynnämme tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa. Feelia-tuotteet ovatkin valmiita ilman kypsentämistä ja voit hyödyntää myös erä- tai kylmävalmistusta. Kaikki tämä vähentää ruoan valmistuksessa vaadittavia investointeja, kustannuksia ja työvoiman tarvetta.