Kunnon kotiruokaa helposti

Feelia Perhe

Vastuullisesti esivalmistetut kotiruuat toimitettuna helposti suoraan kotiovellesi.

Ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelemaa

Feelia-tuoteperhe pohjaa ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi.

Uskomme, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä lainkaan lisäaineita.

Laadukkaista raaka-aineista esivalmistetut

Meille on tärkeää, että tiedämme millaisista oloista raaka-aineemme tulevat. Esimerkiksi raaka-aineistamme tulee kotimaasta yli 90 %, suurin osa alle kahden tunnin kuljetusmatkalla. Monet tuottajat tunnemme nimeltä. Ruokamme kotimaisuusaste on merkittävästi korkeampi kuin alalla keskimäärin.

Suomessa kasvukauden lyhyys ja tuottajien korkea ammattitaito tarkoittavat monilta osin myös laadukkaampia raaka-aineita, joten kotimaisen maanviljelyn ja ruoantuotannon hyödyntäminen on samalla myös korkeaan laatuun panostamista.

Tilaa suoraan kotiovelle netistä

Teemme joka hetki kovasti töitä, jotta asiakkaamme voivat nauttia paremmasta ruoasta vaivattomammin. Kaikki tuotteemme on suunniteltu suomalaiseen makuun, helppoutta unohtamatta.  Valmistusteknologiamme ansiosta tuotteemme säilyvät pitkään jääkaappilämpötiloissa, vähentäen ruokahävikkiä. Feelian valmisruoka on aidosti hyvää ja terveellistä lähiruokaa Pyhännältä – suoraan kotiovellesi toimitettuna.