Helppo ja hyväkatteinen ateriakonsepti

Feelia Take-a-Meal

Nopeasti tarjoiltavaa ja hyväkatteista, laadukkaasti räätälöityä fast casual -ruokaa, joka erilaistaa kilpailijoista ja ei vaadi isoja keittiöinvestointeja.

Käsityönä esivalmistettua, ravintolasi näköistä ruokaa

Ulkona syöminen kasvaa nopeammin kuin perinteinen vähittäiskauppa. Vaativa nykyaikainen kuluttaja odottaa ruoaltaan helppoutta, nopeutta ja elämyksellisyyttä. Feelia Take-a-Meal on räätälöity pubeille, kahviloille ja ravintoloille, jotka haluavat parantaa katettaan ja tarjota yksilöllistä ruokaa vaivattomasti. Asiantuntijamme ovat luoneet yli 50 helposti räätälöitävää annoskokonaisuutta, jotka valmistuvat tarjottaviksi muutamassa minuutissa.

 

Nopeasti tarjoiltava ja hyväkatteinen

Esivalmistetut valmiit annoksemme ovat lämmitystä vaille valmiita tarjottaviksi. Niiden katerakenne on suunniteltu siten, että liikevaihdon ja tulokset kasvattaminen käyvät käsi kädessä. Annoksiemme hyvä maku syntyy vastuullisesti tuotetuista kotimaisista raaka-aineista sekä varta vasten suomalaiseen makuun luodusta reseptiikastamme.

Helppo lähteä mukaan nykyisillä resursseilla

Feelia Take-a-Meal sopii kaiken kokoisille yrityksille pienistä kahviloista, pubeista ja ravintoloista lähtien, eikä vaadi ylimääräistä henkilökuntaa tai keittiöinvestointeja. Konseptimme sisältää kaiken tarvittavan ruokalistoista tarjoiluastioihin – tarvitset vain uskallusta.