Vaivaton ruokailu yleisötapahtumiin

Feelia Tapahtumat

Feelia Tapahtumarekka tuo mihin tahansa tapahtumaan toimintavalmiin kenttäkeittiön – ja mukana Feelian helppokäyttöiset valmisruoat koko tapahtuman ajaksi.

Tapahtumakeittiö tulee luoksesi

Ulkoilmatapahtumissa ruokailun järjestäminen on usein haasteellista. Esimerkiksi urheilukisojen tapahtumapaikoilla ei välttämättä ole valmiita fasiliteetteja ruuanlaittoon. Feelia Tapahtumarekka ratkaisee koko tapahtuman ruokahuollon kerralla, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Rekassa on täysin valmis lämmityskeittiö sekä iso kylmätila Feelian valmisruokien säilytykseen. Tarvitset vain sähköt rekkaa varten ja vesipisteen tai veden tuotuna paikan päälle.

Tapahtuman ruoat helposti

Feelia Tapahtumarekka tuo mukanaan tilaamasi Feelian valmisruoat. Suomessa valmistetut ruoat ovat laadukkaita ja suomalaiseen makuun sopivia – kuin kotiruokaa. Tuotteet on helppo ja nopea valmistaa tarjolle ilman keittiöalan erityisosaamista eli se onnistuu esimerkiksi urheiluseuran talkoolaisten voimin.

Monipuolinen ruokalista tapahtumiin

Feelian tuotevalikoima on monipuolinen, joten voit tarjota esimerkiksi monipäiväisten urheilukisojen kävijöille joka päivä eri ruokia, esimerkiksi maistuvia keittoja ja ruokaisia laatikoita ja kiusauksia, kasvisruokavaihtoehtoja unohtamatta. Voimme toimittaa tapahtumaasi myös Perniön Lihan valmistamat herkulliset grillimakkarat. Olemme laajentamassa kädestä syötävien tuotteidemme valikoimaa – kysy tämänhetkinen tarjonta palvelevasta myynnistämme!

Kaikki tarvittava tapahtumaruokailuun

Ruokien lisäksi Feelia Tapahtumarekka tuo tapahtumaasi myös tarjoilutarvikkeet, kuten kertakäyttöastiat ja paperiservietit. Mukana on myös 2 kpl 9 neliömetrin kokoista pikatelttaa, joihin voit rakentaa tarjoilutilat tapahtumavieraita varten. Kokonaisvaltainen ratkaisu löytyy myös pienemmille tapahtumille: tapahtumapalveluumme kuuluu sähkökäyttöinen 270 l keittoasema, jonka mukana tulee tarvitsemasi määrä maistuvia Feelia-valmiskeittoja.

Riittävästi ruokaa hävikkitakuulla

Feelia Tapahtumat on kustannustehokas ja joustava kokonaisratkaisu kaikenkokoisten tapahtumien järjestäjille. Koska ulkoilmatapahtumat ovat usein säiden armoilla, ratkaisumme sisältää hävikkitakuun: jos yleisömäärä jää odotettua pienemmäksi, otamme avaamattomat tuotteet takaisin. Hävikkitakuun ansiosta voit kuitenkin varmistaa, ettei ruoka lopu kesken.

Tapahtumia, joissa on tarjottu Feelia Tapahtumarekassa valmistettuja tuotteitamme

  • Ruka World Cup -hiihtokisat
  • Kontiolahti ampumahiihdon MC-kisat
  • Jukolan viesti
  • Suviseurat
  • Nuts-polkujuoksutapahtuma
  • Partioleirit
  • Kainuun rastiviikot