Feelian tuotteet

Kotiruokatalo Feelia valmistaa ammattikeittiöille maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia, joiden kotimaisuusaste on korkea ja reseptit suomalaiseen makuun sopivat. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa.  Feelian valmisruoat säilyvät pitkään ja auttavat vähentämään ruokahävikkiä.

Keittotuotteet

Valmiit keitot ja keittokonsentraatit sekä keittopohjat ja keittoliemet ammattikeittiön arkea helpottamaan! Katso koko Feelian monipuolinen valikoima maukkaita ja laadukkaita keittotuotteita.

Tutustu keittotuotteisiin »

Kasvistuotteet

Pitkään säilyvät juures- ja perunalisukkeet, perinteiset puurot, maistuvat kasviskeitot ja trendikkäät vegeruoat löydät kaikki Feelian valikoimasta. Lue lisää runsaasti tai pelkästään kasviksia sisältävistä tuotteistamme!

Tutustu kasvistuotteisiin »

Lihat ja kastikkeet

Laadukkaat raaka-aineet ja suomalaiseen makuun kehitetyt reseptit maistuvat liha-, kala- ja broilerituotteissamme. Katso koko valikoima pitkäänsäilyviä liha- ja kastiketuotteita!

Tutustu liha- ja kastiketuotteisiin »

Pakasteet

Feelian Kokkolan-tehtaalla valmistuvat helppokäyttöiset pakastetuotteet ammattikeittiöille: kebabherkut, trendikkäät vege-valmisteet sekä lihaa ja kasviksia yhdistelevät fleksaus-tuotteet. Tutustu monipuoliseen valikoimaan käteviä pakasteita!

Tutustu pakastetuotteisiin »

Laatikot, kiusaukset ja padat

Feelian paistamista vaille valmiit laatikot, kiusaukset ja pataruoat viimeistelet uunissa noin puolessa tunnissa. Lue lisää, miten laadukkaat valmisruoat helpottavat ammattikeittiön arkea!

Tutustu tuotteisiin »

Erikoisruokavaliotuotteet

Laadukkaat ja helppokäyttöiset erikoisruokavaliotuotteet ammattikeittiöille. Tuotteet sopivat moniin erikoisruokavalioihin, ja ERV-valikoimamme laajenee jatkuvasti.

Tutustu erikoisruokavaliotuotteisiin »

F+ -tuotteet

Erityisvaatimukset huomioivaa ravitsemussuositusten mukaista, vastuullista ja terveellistä ruokaa.

Tutustu F+ -tuoteperheeseen »