Keittotuotteet
Feelian keittotuotteita on kahdenlaisia: valmiita keittoja sekä keittokonsentraatteja. Valmiit Feelia-keitot ovat nimensä mukaisesti valmiita käytettäväksi sellaisenaan eli niihin ei tarvitse lisätä mitään. Keittokonsentraatteihin taas lisätään neste, jotta keitto saadaan aikaiseksi. Näitä keittoja kutsutaan myös tutummin puhekielessä keittoaineksiksi.
Feelia Broilerikeittoaines
Feelia Broilerikeittoaines, on konsentraattikeitto, johon lisätään neste ennen kuumennusta. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Perunat ja muut ainekset irtoilevat nesteen joukkoon sen kuumentuessa, joten sekoitus ei ole pakollista. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Keittoa voi maustaa mm. erilaisilla currytahnoilla. Voit kuumentaa keiton myös kattilassa liedellä.
Feelia Borssikeittoaines
Feelia Borssikeittoaines, on konsentraattikeitto, johon lisätään neste ennen kuumennusta. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Borssikeittoaineksen sekaan suosittelemme lisättävän nakkipaloja, ellei keitosta haluta vegaanista versiota. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit kuumentaa keiton myös kattilassa liedellä.
Feelia Lohikeittoaines
Feelia Lohikeittoaines, on konsentraattikeitto, johon lisätään neste ennen kuumennusta. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Perunat ja muut ainekset irtoilevat nesteen joukkoon sen kuumentuessa, joten sekoitus ei ole pakollista. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit kuumentaa keiton myös kattilassa liedellä.
Feelia Nakkikeittoaines
Feelia Nakkikeittoaines, on konsentraattikeitto, johon lisätään neste ennen kuumennusta. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Perunat ja muut ainekset irtoilevat nesteen joukkoon sen kuumentuessa, joten sekoitus ei ole pakollista. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit kuumentaa keiton myös kattilassa liedellä.
Feelia Bataattisosekeitto
Feelian sosekeitot ovat kuumennusta vaille valmiita keittoja. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Sosekeittoihin suosittelemme lisättävän 2–3 dl kermaa pakkausta kohden. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit myös kuumentaa keiton kattilassa liedellä välillä sekoittaen.
Feelia Pinaattikeitto
Feelian valmiit keitot ovat kuumennusta vaille valmiita keittoja. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Ammattikeittiöissä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit myös kuumentaa keiton kattilassa liedellä välillä sekoittaen, jotta suurustettu keitto ei pala pohjaan.
Kasvistuotteet
Feelia Annosperuna
Feelia Annosperuna sopii lisukkeeksi erilaisten ruokien kanssa. Voitele tai suihkuta vuokraspray GN-astiaan. Ammattikeittiössä helpoin tapa kuumentaa höyrytoiminnolla noin 20 minuuttia.
Feelia Kauranjyvä
Feelia Kauranjyvä on kuumennusta vaille valmis lisuke riisin tapaan. Voitele tai suihkuta vuokraspray 65 mm syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan, tasoita pinta. Ammattikeittiössä helpoin tapa valmistaa tuote on kuumentaa se höyrytoiminnolla noin 20–30 min.