Säilytys & säilyvyys

Miten Feelian tuotteet säilyvät kuukausia, vaikka niihin ei lisätä valmistuksessa lainkaan säilöntäaineita?

Tuotteemme valmistetaan patentoidulla autoklaavitekniikalla, jossa tuote pakataan vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja jäähdytetään nopeasti. Tämä valmistusmenetelmä takaa tuotteillemme pitkän säilyvyyden.

Voiko Feelian tuotteita pakastaa?

Tuotteitamme voi pakastaa, mutta niiden maku sekä rakenne voi muuttua pakastuksesta, ja tämän vuoksi emme suosittele pakastamista. Tuotteet säilyvät parhaiten +2–+6-asteessa. Löydät valikoimastamme erikseen pakastetuotteet.

Erikoisruokavaliot

Miten Feelialla huomioidaan erityisruokavaliot?

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia. Lisäksi suurin osa tuotteista on saatavana maidottomina sekä gluteenittomina. Erikoisruokavaliotuotteissamme on käytetty mausteena vain suolaa, joten ne sopivat useimmille. Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

ERV-pakkauskoot?

Feelian ERV-tuotteet on saatavilla 400 g:n sekä 600 g:n pakkauksissa, mikä pienentää hävikkiä.

Vastuullisuus

Feelian tuotteiden kotimaisuusaste?

Feelia käyttää kotimaisia raaka-aineita ja lähituotantoa. Raaka-aineistamme 80 % on suomalaisia, ja vain palkokasvit (linssit ja pavut), bataatti ja lohi tulevat ulkomailta. Kaikki lihamme on kotimaista lihaa ja tilajäljitettävissä.

Tuotteiden valmistus?

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, omilla tehtaillamme Pyhännällä & Kokkolassa.

Laatu?

Tuotteillamme on Bureau Veritas FSSC 22000 -elintarvikesertifiointi.  FSSC 22000 on maailmanlaajuinen Global Food Safety Initiativen (GFSI) hyväksymä elintarviketurvallisuusstandardi, joka perustuu ISO 22000 -standardiin ja jota vaaditaan monien maailman suurimpien jälleenmyyjien toimesta.