Vastuullinen ja terveellinen valmisruoka ei ole myytti

Paikallisuus, ympäristökuormituksen vähentäminen ja terveellisyys ovat vastuullisen ruokatuotannon ytimessä. Asiakkaille tällä on suuri merkitys, joka konkreettisimmin näkyy lähiruuan kiivaasti kasvaneessa suosiossa. Ruuan aitoutta ja luonnollisuutta korostava trendi on maailmanlaajuinen. Tässä jokaisen ruokaketjun toimijan on syytä olla mukana.

Aina laadukkaimmista raaka-aineista

Meille on tärkeää, että tiedämme millaisista oloista raaka-aineemme tulevat. Esimerkiksi Feelian raaka-aineista tulee kotimaasta yli 90 %, suurin osa alle kahden tunnin kuljetusmatkalla. Monet tuottajat tunnemme nimeltä. Ruokamme kotimaisuusaste on merkittävästi korkeampi kuin alalla keskimäärin.

Suomessa kasvukauden lyhyys ja tuottajien korkea ammattitaito tarkoittavat monilta osin myös laadukkaampia raaka-aineita, joten kotimaisen maanviljelyn ja ruoantuotannon hyödyntäminen on samalla myös korkeaan laatuun panostamista.

Vastuullisuus ja terveellisyys eivät ole vain lupauksia – ne ovat tekoja

Monet hienoimmista innovaatioista ovat helppoja käyttää, mutta niiden vaivattomuuden taustalla on paljon määrätietoista työtä – kokeiluja, kehitystä, onnistumisia. Me hyödynnämme patentoimaamme autoklaavitekniikkaa tuotannossamme. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa.

Feelia-tuoteperhe pohjaa ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi.

Me uskomme, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä. Saman filosofian mukaisesti emme lisää tuotteisiimme lainkaan lisäaineita.

Helppo valmistaa – valmista nautittavaksi

Teemme joka hetki kovasti töitä, jotta asiakkaamme voivat nauttia paremmasta ruoasta vaivattomammin. Samalla olemme yhä kiinteämpi osa suomalaisen ruokakulttuurin muutosta, jossa valmisruoka on aidosti hyvää, terveellistä ja mahdollisimman lisäaineetonta – kotimaisuutta unohtamatta.

Kuin kotiruokaa.