Feelia Hoiva
Hyvän hoivan kuuluu jatkua lautasella
Tärkeä osa hoivaa ovat kodinomaiset ruokailuhetket. Ne edistävät niin hyvinvointia kuin laadukasta arkea. Feelia Hoiva on kokonaisvaltainen ateriapalvelu ikääntyneiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä vammaisten palveluasumis- ja päiväyksiköihin. Palvelu sisältää maistuvia ja terveellisiä esivalmistettuja lounaita, ja se sopii niin suurille kuin pienille yksiköille.
Feelia Hoiva on ensiluokkaisen huolenpidon valinta
Koska arjen kuuluu maistua, Feelia Hoivan ateriat on valmistettu kotimaisista ja laadukkaista raaka-aineista. Herkulliset ja ravintorikkaat, vakuumissa kypsennetyt ruoat ovat tasalaatuisia ja taatusti myös turvallisia.
Feelia Hoivasta on saatavana kaksi palvelumallia:
- Kokonaisvaltainen palvelumalli, jossa asiakas tilaa tilausjärjestelmän kautta niin lämpimät ruoat kuin niin kutsutut välitystuotteet, kuten esimerkiksi väli- ja iltapalat, aterialisäkkeet ja juomat.
- Kevyempi malli, jossa asiakas tilaa lämpimät ruoat Feelialta, ja välitystuotteet hankitaan itse.
Alemmat yksikkökustannukset ja korkeampi laatu
- Paikallisuus, ympäristökuormituksen vähentäminen ja terveellisyys ovat vastuullisen ruokatuotannon ytimessä.
- Feelian Hoiva -ateriapalvelut sopivat niin suuremmille yksiköille kuin pienemmillekin toimijoille.
- Kotimaisista raaka-aineista valmistetuissa tuotteissa on maut ja ravintoaineet tallella. Vakuumissa kypsennetyt ruoat ovat tasalaatuisia ja turvallisia.


Tehokkuutta ilman turhia kompromisseja
- Jokainen yksikkö voi tilata tilausjärjestelmästämme ruokalistasuunnitelman mukaiset tuotteet.
- Aikaa jää laadukkaalle hoiva- ja asiakastyölle, sillä ruoan valmistus vie 64 % vähemmän aikaa kuin tavallinen malli.
- 4 viikon ruokalistakierto vähentää kalliin ja ympäristöä kuormittavan hävikin määrää.
Lisää makua ruokalistasuunnitteluun
- Suunnittelussa huomioidaan voimassaolevat ravitsemussuositukset (riittävä proteiinin, energian ja kuidun saaminen).
- Kala-, liha ja kasvistuotteiden kierto viikottain.
- Yhtenäinen ruokalista kaikissa yksiköissä
- Päivällisruoka kevyempi (keitto tai kiusaus) ja lounas taas runsaampi.
- Räätälöimme asiakkaan tarpeen mukaan esim. 4 viikon kiertävä lista.
- Suomalaisten juhlapäivien huomiointi ruokalistalla, kuten joulu, pääsiäinen, juhannus, ym.

”Varastossa seisova raha on pienentynyt ja ruoanvalmistuksen suunnitelmallisuus kasvanut.”
Erja Ruuttila
vammaispalvelujen ateriapalvelupäällikkö, Validia
Kiinnostaako laadukas, vastuullinen ja joustava ruokapalvelu ilman suuria investointitarpeita?
Varmasti kiinnostaa! Ota yhteyttä, niin kerromme Feelian ratkaisuista, joiden avulla voit uudistaa ruokapalveluasi kustannustehokkaasti ja mausta tinkimättä.
Yhteydenottolomake
"*" näyttää pakolliset kentät