Feelia Take-a-Soup

Lisämyyntiä suosituilla valmiskeitoilla

Toimivaksi todettu maukkaiden ja terveellisten keittojen take away -konsepti, jolla lisäät yrityksesi myyntiä vaivattomasti.

Valmiiksi katettu keittokonsepti

Feelia Take-a-Soup on kaupoille, kahviloille ja kioskeille sekä pienille ravintoloille räätälöity valmiskeittokonsepti, joka ei vaadi erillisiä investointeja tai henkilöstöresursseja. Keittokonseptin kustannustehokkuus takaa yrityksellesi hyvän katerakenteen.

Lisää myyntiä helposti

Ammattilaistemme suunnittelemien keittojen valmistus ei vaadi erityisosaamista: lisäät vain nestettä ja halutessasi tuunaat keittoja valitsemillasi mausteilla. Hyödynnämme keittojen tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa.

Mukana kaikki tarvittava

Feelia Take-a-Soup -konsepti on erittäin helppo ottaa käyttöön. Toimivaksi viimeistelty konseptimme sisältää kaiken tarvittavan:

• Lähes 50 erilaista keittovariaatiota ja reseptiä
• Tuotesisällöt ja tuotekuvat
• Koulutuksen
• Hinnoittelu- ja katelaskelmat
• Keittoaseman
• Keittoastiat kuluttajamyyntiä varten

Feelia Take-a-Soup -konseptin ytimessä on tyylikäs keittoasema, joka mahtuu myös pieneen tilaan.

Vastuulliset valmiskeitot Suomesta

Vastuulliset valmiskeittomme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja niiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on yli 80 %. Tuotteemme on valmistettu omalla tehtaallamme Suomessa. Kaikki keittomme ovat lähtökohtaisesti laktoosittomia ja gluteenittomia.

Monipuolinen menu asiakkaillesi

Feelia Take-a-Soup -konseptiin kuuluu lähes 30 eri valmiskeittoa ja keittokonsentraattia. Tarjoa keitot sellaisenaan, rakenna helppokäyttöiseen keittopohjaan oma keittosi tai tuunaa yhdestä valmiskeitosta useita versioita mausteita vaihtamalla. Voit tarjota asiakkaillesi ruokalistan, joka pysyy kiinnostavana!

Ota yhteyttä palvelevaan myyntiimme, niin jutellaan tarkemmin, miten sinun yrityksesi kannattaisi hyödyntää valmiskeittokonseptiamme!