Kotiruokatalo Feelia – valmista hyvää

Feelia Oy on elämyksellisen valmisruokailun innovatiivinen uranuurtaja. Vuonna 2007 perustettu yritys valmistaa omalla patentoiduilla autoklaavitekniikalla maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia, joiden kotimaisuusaste on korkea ja reseptit suomalaiseen makuun sopivat. Kaikki Feelian tuotteet valmistetaan Suomessa, omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa.

Valmistustapansa ansiosta Feelian tuotteet säilyvät pitkään ja auttavat vähentämään ruokahävikkiä. Feelia kehittää tuotteitaan ja toimintaansa aidon asiakaslähtöisesti. Ketterä ja kustannustehokas kasvuyritys onkin tullut tunnetuksi paitsi laajasta valikoimasta laadukkaita tuotteita, myös asiakkaille lisäarvoa tuottavista innovatiivisista palvelukonsepteista ja ratkaisuista. Näitä ovat esimerkiksi säästöä tuottava palvelumalli kunnallisille ateriapalveluille sekä kaupoille, kioskeille ja kahviloille räätälöity Take a Soup -valmiskeittokonsepti.

Feelian ratkaisuihin luottaa laaja, koko ajan kasvava asiakaskunta lähes kaikilta toimialoilta, tukuista kuntiin ja kaupunkeihin sekä yksittäisistä ravintoloista ja kaupoista koko maan kattaviin ketjuihin.

Feelia on osa Fodeliaa: www.fodelia.fi

Tutustu esitteeseemme

Asiakkaitamme

Ratkaisuihimme luottavat jo sadat asiakkaat ja heidän suositusten voimalla meistä on kasvanut merkittävä valmisruokavalmistaja. Asiakkaitamme löytyy laaja-alaisesti lähes kaikilta toimialoilta, tukuista kuntiin ja kaupunkeihin sekä yksittäisistä ravintoloista ja kaupoista koko maan kattaviin ketjuihin. Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja rakennamme tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

EU-TUKEA TEHDASINVESTOINTIIN
Feelia Oy on saanut tukea Euroopan aluekehitysrahastosta ruokatehtaan rakentamiseen. Hankkeen tarkoituksena on varmistaa yrityksen vahvaa kasvua sekä Suomessa että Pohjoismaissa.
Hanke toteutetaan ajalla 1.6.2020–30.4.2021.