EtusivuEtusivuTuotteetFeelia Burgundinpata
Label Value
Päiväys
07.03.2025
Tuote
Feelia Burgundinpata
Tuotenumero
B8230
Tuotekuvaus
Valmis ranskalaistyylinen lihapata, vakuumipakkaus. Maidoton, gluteeniton.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha 40 %, porkkana, sipuli, pekoni [suomalainen sianliha, vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E250)], kastikepohja [lihaliemi (vesi, naudan luut, lipstikka, laakerinlehti), sipuli, porkkana, tomaattipyre, palsternakka, karamellisoitu sokeri, rakuuna, timjami, lipstikka, basilika, mustapippuri, valkopippuri, suola, muunnettu tärkkelys (maissi)], vesi, punaviinietikka [punaviinietikka, väkiviinaetikka (sis. SULFIITTEJA)], muunnettu perunatärkkelys, valkosipuli, jodioitu suola, tomaattimurska, tomaattipyree, sokeri, sokerikulööri, mustapippuri, timjami, rosmariini.
Ravintosisältö/100g
Energia
118
kcal
– josta sokereita
2.6
g
Suola
1.09
g
Hiilihydraatti
3.7
g
Ravintokuitu
1
g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja
2.9
g
Energia
492
kJ
Proteiini
11.2
g
Laktoosi
0
g
Rasva
6.2
g
Säilytys
Kuivassa ja viileässä +2 – +6 °C
Säilyvyys
avattu pakkaus
4
vrk
avaamaton pakkaus
180
vrk
Pakkaus
EAN
6430031895735
Nimi
Feelia Burgundinpata 3kg
Koko
3
kg
Valmistus
Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Valmistus yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN 1/1 65 mm uunivuokaan ja kuumenna 30‒50 % höyrypaistolla +150 °C noin 15 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia.
Valmistaja
Feelia