EtusivuEtusivuTuotteetFeelia Juustomestarin lohi
Label Value
Päiväys
07.03.2025
Tuote
Feelia Juustomestarin lohi
Tuotenumero
B8421
Tuotekuvaus
Valmis, vakuumiin pakattu juustoinen lohikastike. Laktoositon, gluteeniton.
Ainesosat
LOHI tai KIRJOLOHI 30 % (Norja, Ruotsi tai Suomi), vesi, laktoositon sulatejuustovalmiste 23 % [vesi, JUUSTO (Suomi), VOI (Suomi), sulatesuolat (E452, E339), sakeuttamisaine (E1442), säilöntäaine (E200)], laktoositon kasvirasvasekoite [rasvaton MAITO (Suomi), vesi, rapsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (E160a)], muunnettu tärkkelys, sipuli, purjosipuli, jodioitu suola, rapsiöljy, tilli, valkopippuri. Saattaa sisältää ruotoja
Ravintosisältö/100g
Energia
148
kcal
– josta sokereita
0.4
g
Suola
0.9
g
Hiilihydraatti
2.8
g
Ravintokuitu
0.1
g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja
3.9
g
Energia
613
kJ
Proteiini
8
g
Laktoosi
0
g
Rasva
11.6
g
Säilytys
Kuivassa ja viileässä +2 – +6 °C
Säilyvyys
avattu pakkaus
4
vrk
avaamaton pakkaus
150
vrk
Pakkaus
EAN
6438516011519
Nimi
Feelia juustomestarin lohi 3kg
Koko
3
kg
EAN
6438516012370
Nimi
Feelia juustomestarin lohi 600g
Koko
0.6
kg
Valmistus
Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Valmistus yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 15–20 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia.
Valmistaja
Feelia