Label | Value |
---|---|
Päiväys |
07.03.2025
|
Tuote |
Feelia Juustomestarin lohi
|
Tuotenumero |
B8421
|
Tuotekuvaus |
Valmis, vakuumiin pakattu juustoinen lohikastike. Laktoositon, gluteeniton.
|
Ainesosat |
LOHI tai KIRJOLOHI 30 % (Norja, Ruotsi tai Suomi), vesi, laktoositon sulatejuustovalmiste 23 % [vesi, JUUSTO (Suomi), VOI (Suomi), sulatesuolat (E452, E339), sakeuttamisaine (E1442), säilöntäaine (E200)], laktoositon kasvirasvasekoite [rasvaton MAITO (Suomi), vesi, rapsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (E160a)], muunnettu tärkkelys, sipuli, purjosipuli, jodioitu suola, rapsiöljy, tilli, valkopippuri. Saattaa sisältää ruotoja
|
Ravintosisältö/100g |
Energia
148
kcal
– josta sokereita
0.4
g
Suola
0.9
g
Hiilihydraatti
2.8
g
Ravintokuitu
0.1
g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja
3.9
g
Energia
613
kJ
Proteiini
8
g
Laktoosi
0
g
Rasva
11.6
g
|
Säilytys |
Kuivassa ja viileässä +2 – +6 °C
|
Säilyvyys |
avattu pakkaus
4
vrk
avaamaton pakkaus
150
vrk
|
Pakkaus |
EAN
6438516011519
Nimi
Feelia juustomestarin lohi 3kg
Koko
3
kg
EAN
6438516012370
Nimi
Feelia juustomestarin lohi 600g
Koko
0.6
kg
|
Valmistus |
Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten.
Valmistus yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 15–20 minuuttia.
Lämmitysajat ovat ohjeellisia.
|
Valmistaja |
Feelia
|