Lisämyyntiä suositulla valmiskeittokonseptilla

Feelia Take-a-Soup

Uusi maukkaiden ja terveellisten take away -keittojen tuotesegmentti, jolla lisäät vaivattomasti myyntiä.

Mukana kaikki tarvittava

Feelia Take-a-Soup on kahviloille, kioskeille sekä pienille ravintoloille ja kaupoille räätälöity valmiskeittokonsepti, joka ei vaadi erillisiä investointeja tai henkilökuntaresursseja. Ammattilaistemme suunnittelemien keittojen valmistus ei myöskään vaadi erityisosaamista: lisäät vain nestettä ja halutessasi tuunaat keittoja valitsemillasi mausteilla.

Hyväkatteinen uusi tuotesegmentti

Konseptimme sisältää kaiken tarvittavan aina take-away astiastosta markkinointimateriaaliin ja koulutukseen. Kustannustehokas valmistus takaa hyvän katerakenteen.  Vastuulliset valmiskeittomme on tietysti myös suunniteltu suomalaiseen makuun: aina tuoreista raaka-aineista valmistettuja vaihtoehtoja löytyy jo yli 50. Hyödynnämme tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa.

Helppoutta ja yksilöllisyyttä

Lounasruokailun murros luo pohjan uusille palvelukokonaisuuksille. Feelia Take-a-Soup on kiinteämpi osa suomalaisen ruokakulttuurin muutosta, jossa valmiskeitot ovat aidosti hyviä, terveellisiä ja mahdollisimman lisäaineettomia – kotimaisuutta unohtamatta. Kuin kotiruokaa.